sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Syyskuu arkea täynnä

Hmm.. kuka on buukannut mun kalenterin ihan täyteen! Voisko sama tyyppi tulla kouluttamaan Vauhtiakin sitten..?

5.9. Sepon treenit
Venla oli mukana ja keskittyminen taas sen mukaista...
Yritin tehdä sivuetäisyysharjoitusta, mutta p*skat siitä mitään tullut. Ensin Vauhti teki ihan kivasti, sitten Venla vähän rääkäsi ja se meni sitten siinä. Vauhti ei osannut pysyä paikoillaan ja hinkattiin sitä sitten monella eri tavalla.
Toisella puolella yritin tehdä yhdellä hypyllä samaa, mutta tällä kertaa Vauhdin persus ei noussut vaikka kuinka vapautin. Voi jessus, anna mun kaikki kestää. *tähän semmonen hiuksia repivä hymiö*. Agility on kivaa...............................

Ei Venlaa treeneihin. Piste.

9.9. Oivan treenit
Päästiin Vauhdin kanssa Oivan järjestämällä Koulutuksen perusteet kurssille. Kurssiin kuuluu nettitehtäviä ja käytännön harjoituksia operanttiin tyyliin - ihanaa kun saa pohtia! :D Kiva kun sille on nyt myös vastakaikua. Tällä kurssillä opetellaan agilityssä tarvittavia perustaitoja ilman agilityä. Vauhdilla nämä on aika hyvin jo hallussa, kiitos Agility right from the start - kirjan & kurssin. Mutta omat klikkaustaidot tarvitsee ehdottomasti preppausta joten tämä kurssi tuli Oivaan saumaan :)
Täällä lisää Oivasta: http://www.oiva-agility.com/

Ekalla kerralla harjoiteltiin siirtoja omalta paikalta treenipaikalle; namimagneettia & pantakuljetusta. Pantakuljetusta pitäisi muistaa treenata enemmän! Namimagneetti ehdottomasti parempi.

Tehtiin myös kontaktinottoharjoitusta, eli naksautettiin kaikesta ohjaajaan suuntautuvasta toiminnasta.
Vauhti teki tosi hienosti ja tarjosi hyvin liikettä mua kohden. Rauhoittui myös makaamaan loossiin muiden tekemisen ajaksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti