keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Superrrrtreeniä!

Cairnagilityä Hakkilassa 21.9
Pääsin pälättämään "lempilapsestani" treenirutiineista ja palkkauksesta cairnimaiselle agilityryhmälle. Kiltisti ainakin kuuntelivat, toivottavasti tarttui jotain heille hihaankin!
Vauhti oli autossa mukana, ja treenien jälkeen kävin kävelemässä ja sain treenattua Vauhtiakin kivasti kävelyn aikana. Oli kiva huomata, että kovasta sateesta ja ihan vieraasta ympäristöstä huolimatta pikkutreenit sujuivat ihan mielettömän hyvin. Tosi usein olen treenatessa Vauhtiin (ja itseeni?) tyytyväinen, mutta täytyy myöntää että melkein tuli tippalinssiin (liikutuksesta, ei sateesta..) kun toinen toimi niin makeesti. Ihana pikku-ukko!
Muistuttakaa mua tästä kun seuraavan kerran oon tekemässä siitä karvahattua :D.


Oivan treenit 23.9.
- Vapautussanan harjoittelua jatkettiin: Vauhti selvästi ymmärtänyt sanan ja suuntaa hyvin namialustalle luvan saatuaan. Vielä pitää keskittyä siihen, että Vauhti katsoisi eteenpäin kun se vapautetaan.
- Koroketreeniä: Tehtiin naksutteluharjoituksena koroketreeniä. Mulla kriteeri oli heti kaksi etutassua korokkeella ja Vauhti teki tätä kyllä hyvin. Olin tyytyväinen Vauhdin työskentelyyn, vähän se haahuili mutta pääasiassa teki tosi hienosti töitä. Seuraava kriteeri oli kaikki neljä tassua korokkeella ja se sujui jo paremmin.
Kaikista tyytyväisin olin siihen että Vauhti kävi maahan ja rauhoittui ihan oikeasti tauoilla - jes!

Sepon treenit 26.9.
Viime viikolla oli treenitauko, kun Sporttis oli huollon vuoksi kiinni.
Tällä viikolla otin Tepan mukaan Vauhdin seuraksi - ja Tepa osoittautui täydelliseksi treeniseuraksi! Se on niin ihanan kiihkeä ja kuitenkin kuuliainen että se tarttui Vauhtiinkin.
- Kahdeksikkotreeniä kahdella hypyllä: koiran suoritus hipoi täydellisyyttä! Oikealle kääntyminen oli selvästi hankalampaa - täytyy panostaa siihen enemmän! Samahan oli nähtävissä myös Vapun hyppytreeneissä. Ohjaajakin onnistui melko hyvin valsseissaan, mutta koira oli selvästi parempi!
Muutaman kerran Vauhti jopa murahti ja haukahti mennessään kun palkkaa ei tullutkaan yhden hypyn jälkeen :).
- Keinua kokonaisena: keinun toinen pää maksi-pöydän päällä, oli juuri sopiva korkeus pudotukselle. Eli Vauhtia vähän hirvitti, mutta pystyi työskentelemään. Se teki tosi hienosti, ja vaikka tulikin muutaman kerran kesken pois, jatkoi silti treeniä ja uskalsi yrittää uudestaan. Ensi kerralla palkan paikka muistetaan pistää lähemmäksi keinun loppupäätä.
- Laatikkotreeniä: Vauhti haki hienosti laatikkoon kahden hypyn välissä. Laukka ei tosin joka kerta osunut ihan oikein, mutta vain yhden kerran Vauhti hyppäsi täysin yli laatikosta. KOTITREENIKSI TÄMÄ.
- 2X2 - chekkaus: kaksi keppiparia 2m välillä 2-8 asennossa sujui myös vieraassa paikassa hyvin.
Fiilis: Me osataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti