tiistai 27. syyskuuta 2011

Kettuluolilla 20.9.

Vauhti putkessa
Päästiinpä taas parsonseurassa kettuilemaan! Mukaan mahtui myös toinen innokas cairnkettuilija, Sohvista lisää täällä: http://sohveli.blogspot.com/2011/09/ketuista-viis.html

Vauhti oli ihan täpinällään menossa sisälle ja haukkui hyvin kettua häkissä. Kettukin jutteli kivasti takaisin :) Toisella kierroksella Vauhti taas innokkaasti sisään, ja haki ketun olinpaikan luolastossa heti. Laitoin Vauhdin keskeltä putkeen, vähän hankasi vastaan mutta nopeasti muisti pöhistä ketulle. Luukku laitettiin kiinni ja Vauhti haukkui ja liikkui taas paremmin kuin viime kerralla.
Sitten kokeiltiin luolaston päästä sisään. Jostain syystä herra "karkaan pihasta verkkoaidan 5x10cm rei'istä läpijuoksemalla" ei meinannut ensin mennä laatikon aukosta sisään, mutta sitten vaihdettiin niin että tulin kutsumaan Vauhtia ja Eero laittoi Vauhdin laatikkoon. Ja niinhän se meni sinne niin että sujahti! Haukkui ja liikkui hyvin. Toisen kerran sain sen itsekin menemään laatikosta luolastoon ja haukkui vielä paremmin! Kivaa, ehkä meidät vielä näkee oikeasti kokeissa :) Täytyy vielä kokeilla noita ahdinkoja ennenku julistetaan mitään.

Pikkuvideo: Ääninäytettä
Kännykameran takana Anne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti