keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Sepon treenit 12.9.11

Tällä kertaa olin treeneissä ilman Venlaa, se auttoi Vauhtia mutta kaksi juoksuista narttua edellisessä ryhmässä ei... No onneksi saatiin kuitenkin tehtyä.
Tällä kertaa tehtiin valssiharjoitusta, jossa hypyt 90asteen kulmassa. Vauhti leikki hienosti ja tein kaksi sessiota lelupalkalla. Vähän haahuilua ja muutama epämääräinen aloitus, mutta pääasiallisesti ihan hyvin. Kaksi sessiota tein namilla lisäksi. Vauhti yritti vähän oikoa palkalle, mutta teki keskittyneemmin. Jouduin auttamaan aika pitkälle, mutta saatiin muutama oikein onnistunut toisto myös yhden lisähypyn takaa. Tämä harjoitus osoittautui vähän hankalammaksi kuin oli tarkoitus, ja pitääkin nyt palata hieman taaksepäin. Hitsi kun saisi kotiin muutaman hypyn niin voisi kotonakin tätä tahkoa.

Kotona oon tehnyt 2x2-treeniä, nyt mulla on 2 keppiparia 1-7 kulmissa noin metrin välillä. Seuraavaksi alan kiristämään keppejä suoraksi. Täytyy ottaa videolle joku kerta! Hitaasti olen ehtinyt edistymään keppien kanssa, mutta kaipa se siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti