perjantai 25. toukokuuta 2012

Agilityä ja huoltoa

21.5 tehtiin Sepon treeneissä serpentiiniä.

Video tulossa.

Olipa hienoa, että Vauhti teki tosi hyvin ja tunnollisesti. Pari keskittymisen herpaantumista ja niistä tuli äkkiä takaisin ja pystyi tekemään hommat! Yippii!

22.5. Oivan treeneissä tein kiihdytyksiä sekä olkapääkääntöjä. Ne meni itseasiassa tosi hyvin, kunhan jäniskarva oli palkkana. Kiihdytyksiä pitää tehdä enempi taas. Vähän tuli ennakointia.
Lisäksi tein naksutellen 2x2-keppejä. Ensimmäisessä jaksossa muutama hassi, tokassa jaksossa 100% onnistumisprosentti vaikka oma paikka vaihteli ja lähetin kauempaa jne. Eli nyt todellakin vaikeutusta!!
Nyt laitan suorana olevat keppiparit lähemmäksi toisiaan niin että kolmas väli hahmottuu.

Kesävuorossa jatkettiin serpenteeniä + yhdistettiin takaaleikkaus pätkä siihen. Vauhdilla oli selvästi paukut vähän loppu, mutta TEKI ja ihan sairaan makeesti varsinkin yhden pätkän.
Video tulossa.

Videoanalyysiä:
- eka toisto olis pitänyt olla 'helpompi' (vain kakkoshypyn ylitys tms.), jotta palkka oli tullut tiheämmin. Nyt motivaatio vähän hukassa, eikä vire nouse --> homma pissii.
(btw, Plyush oli ihan liekeissä, vitsit mä tahdon sen kanssa kisaamaan :D) 


24.5. Osteopatia Maare Kaiperlan luona (Vauhti & Plyush)
Pojat pääsivät Maaren käsittelyyn pitkästä aikaa.

Plyush on käynyt useammankin kerran, kun sen takapää on ihan eri paria etuosan kanssa. Se on tosi etupainoinen ja takajaloista puuttuu potku. Rakenteestahan tuo johtuu, mutta Maare on pystynyt hoitamaan niin, että ennenkaikkea Plyush ei olisi kipuinen ja saisi potkua askeleihinsa. Lumetta tai ei, niin Plyush on selvästi leikkisämpi ja silmät loistaa hoitokerran jälkeen :) Samoin köyryselkä on poissa ja askel kevyempi. Niinkin pieni juttu kuin se, että nyt ruopimisenkin aikana takajalat suoristuu kunnolla ylös saakka!

Vauhti on ollut pikkupoikana tsekkauksessa, jolloin ei löydetty mitään. Nyt talven liukkauksien jälkeen ja varvassairastelujen takia halusin tarkistuttaa sen. Mitään sen kummempaa ei löytynyt, vähän vasemman etusen olka oli jumissa sekä saman puolen lonkassa löysyyttä. Syksyllä uudestaan niin katsotaan mihin suuntaan kehittyy. Vauhti sai kehuja rakenteestaan ja lihaksistaan, samoin Maare mainitsi Vauhdin keskeneräisyydestä (niin fyysisesti kuin henkisestikin). Eli hitaasti ja varmasti kannattaa edelleen edetä kummankin puolen rasituksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti