keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Oivaa

Tänään Oivan treeneissä tein Vauhdin kanssa ympyrätyöskentelyä hypyillä (ja rimoilla) sekä keppitreeniä ja leikkimistä.
Vauhti oli häkissä (yksin, muut koirat autossa) tauot.

Ympyrätyöskentely meni ihan superisti!! Vauhti meni lujaa ja haki hypyt hienosti (sain tehtyä itse reilusti pienempää ympyrää kuin koira.
1. jakso meni aivan ällistyttävän hyvin. Vaihdoin palkan jälkeen suuntaa. Yhteensä taisin tehdä 3 toistoa per suunta. Lelupalkka oli tosi hyvä ja Vauhti oikein rynnisti eteenpäin ja palkalle. Eikä haitannut vaikka lelu oli kädessä.
2. jakso oli huonompi, jouduin jopa vähän hoputtamaan, mutta Vauhti teki kuitenkin koko ajan ja paransi loppua kohden.
3. jakso oli taas paljon parempi ja kummatkin suunnat meni (2 toistoa per suunta)

2x2-kepit kaivettiin myös esiin. Tein nyt niin, että naksuttelin ne välit. Ja sillä sain tosi onnistuneet toistot lopuksi. Aluksi oli yhtä haahuilua, mutta sitten alkoi onnistumaan.
Eli kepit oli suorassa parien välissä ihan hyvä matka. Pitää katsoa, miten tämä vaikuttaa.

Leikkimistä tehtiin lopuksi ihan vain, että saatiin keppitreenin 'prässi' purettua. Vauhti oli niin innoissaan, että teetin sille yhden ympyrän ja mutkaputkenkin samalla :)


Oivan jälkeen jatkettiin toisella puolella vielä kesävuorossa. Paikalla oli uusi treenikaveri (joka oli kyllä hyvin rauhallinen, ei provosoiva), joka selvästi häiritsi Vauhtia.
Tein Tepan ja Plyushin kanssa ensin.
Sitten Vauhdin, joka lähti tosi innolla mun kanssa ja leikki, kunnes lähti yhtä nopsaan kohti uutta koiraa. Ensin kutsuin, mutta ei tullut (pysähtyi kyllä) ja kun oli jatkamassa kohti uutta koiraa, käskytin sen takaisin. Ja se tuli, mutta herkkiksen mieli oli järkkynyt. Se vaan juoksi mun perässä.. No koira tauolle ja vähän ajan päästä uusi yritys. Päästin sen Tepan kanssa vähän rellestämään ensin, sitten sain Tepan vaivihkaa tauolle ja sain jatkettua lennosta Vauhdin kanssa. Tehtiin käytännössä samaa pätkää kun maanantaina. Tosin en nytkään kerinnyt miettimään kakkoshypylle sijoittumista. Mutta toisella yrityksellä Vauhti teki ja jaksoi hyvin! Kerran katsoi uutta koiraa, mutta pääsi yli ja jatkoi leikkimistä mun kanssa :)

Huomenna meen vierailemaan Lägin treeneihin, katsotaan mitä Vauhti tuumaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti