sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

:)

28.5. Sepon kanssa harjoiteltiin ulkokulmaa, ympyrätreeniä ja hyppy+pussi+hyppy-suoraa.
Tältä kerralta ei oo videota, kun oltiin Elinan kanssa kaksistaan, eli tekemistä riitti.

- Ulkokulma-harkka oli vähän tahmea, yhteislähdöillä vauhti parani. Namipalkka vikalla sessiolla teki Vauhdista enempi käsiriippuvaisen ja se tuli pari kertaa välistä, muuten oikein hyviä 'kiertoja'.

- Ympyrässä Vauhti jaksoi tehdä tosi kivasti, kokeiltiin niin että kävin välissä pihalla ja sitten sieltä suoraan ympyrälle mutta se oli ehkä vähän liian intensiivistä. Piti ottaa vähän alun kautta, ennenkuin Vauhti innostui.
Mutta sitten se syttyi ja irtosikin kivasti putkiin :)

- Pussi-suora oli suorastaan succee! Vauhti juoksi pussiin ja pussista ihan täpöö, niin että oli kyllä omissa tossuissakin tekemistä :D Kivaa!


29.5. Oivan treeneissä pientä ympyrää koirahäiriöllä + keppejä. Ympyrä meni itseasiassa kivasti, ensin häiriö ei ollut häiriöksi. Sitten yhtäkkiä oli (tuijottelua, kaiken ignooraamista), mutta sitten sain sen käynnistettyä kaninkarvalla uusiksi ja loppuun teki tosi hienon pätkän!

Kepit meni lähes tulkoon ketuiksi. Tein eri kohdassa niitä hallilla ja nehän oli siis aivan eri este.. Ens kerralla paremmilla nameilla (unohtui kotiin makkarat..) ja uudella innolla. Pitäis ehtiä kotona tekemään kans.

Kesävuorolla A:ta ja keinua + pussi-suoraa.

- A:lla korkeutta n. 140cm(?). Neliö alastulolla. Sivuetäisyys ei ongelma. Jos juoksin täysiä ohi, sain Vauhdin loikkaamaan yli, eli tässä treenin paikka! Teki kyllä oikeinkin, mutta selvästi oma himmailu antaa sille tukea. Ens kerralla täysiä ohi + taakse jättäytymistä etupalkalla.

- Keinu koko keinahdus, mutta Elina hidasti. Meni hienosti, vain kerran meinasi jänistää. Enempi palkkaa ja kehua keinahduksesta!!

- Pussi-suora oli yhtä succee ku maanantainakin :)

2.6. Saatiin mennä cairnistien vuorolle Vuokkoset Areenalle. Tällä kertaa paikalla oli vain Anne (+ Minttu). Alunperin aattelin, että kunhan päästään Vauhdin kanssa samalle aaltopituudelle uudessa paikkassa niin hienoa - mutta mitä vielä Vauhti oli tosi hienosti kuulolla! Rentoutta ja uskallusta siltä (ja multa) puuttui, mutta ei haistelua tms. Leikki sujui lähinnä tönimismeiningillä, grillimakkaran voimalla tehtiinkin sitten. Ensin oli ihmishäiriötä kentällä, mutta se aiheutti Vauhdissa lähinnä ilon puuskia :) Viereisellä kentällä hiljaisesti treenannut Minttu ei ollut häiriöksi. Lopuksi seuraavat tulivat aidan taakse ja se oli liikaa. Tein silloin puomin alastuloa, ja nenäkosketus onnistui loppujen lopuksi myös extrahäiriöllä. Tosin poistuminen tahmea, jäykistelyä, ignoonaamista jne. Menin itse kauemmas ja Vauhti päätti onneksi seurata - iso palkka ja pois :)

Radalla tein ensin vaan jotain, jotta sai vähän tuntumaa nuoren miehen olotilaan. Sujuihan se ja hiki tuli.
Sitten kokeiltiin koko rataa, tässä Annen postaama ratapiirros:


Ja sehän meni! Ei nyt vikoilla höyryillä kovin kauniisti joka kohdassa, mutta me osattiin :D

Anne ja Sohvi olivat ihan pro, mutta senhän mä jo tiesinkin :P Hienoa ja sujuvaa menoa, vieläkun Vauhdin sais niin keskittymään kuin Sohvin! Ehkä se on noilla miehillä vähän vaikeampaa.. :)

1 kommentti:

  1. Kiva, kun kävitte! Vauhti on ihana nuorimies, vaikka Sohvi sille häkistään jotain motkottelikin. Hienosti teki töitä uudessa ympäristössä ja välillä kovassakin häiriössä. Kyllä meilläkin nuo keskittymiset välillä herpaantuu, riippuen neidin hormofneista. Välillä mennään sata lasissa ja välillä ei niinkään nappaa.

    Nähdään taas pian, laitan sulle niitä vapaita vuoroja spostitse.

    Terv. Anne ja tytöt

    VastaaPoista