tiistai 24. elokuuta 2010

Vauhdissa on vauhtia!

Lauantaina tuli Vauhdille mittariin 12vkoa, mutta vieläkään ei ole seisotuskuvia otettu...

Sunnuntaina olin Lohjalla kisoissa töissä, hienoja tuloksia tuli monelle tutulle - onnea! Vauhti kävi haistelemassa tunnelmaa ja painimassa pikku-Mayan kanssa. Vauhti oli paikassa ihan ku kotonaan, ei sen enempää hötkyilly ku muuallakaan.

Maanantaina olikin puuhaa. Päivällä käytiin ekoissa rokotuksissa Niittykummussa. Kaikki oli kunnossa, 4kg on elopainoa kertynyt. Hampaat vielä tallella, siru toimi ja molemmat kiveksetkin oli paikoillansa!
Iltapäivästä käytiin Riemu Raikulin ja Eevan kanssa pentuleikkikoulussa, paikalla oli muutama muu pentu ja kaaharikaksikko paini keskenänsä.. Onneksi sentäs tutustuivat muihinkin ettei mennyt rahat ihan hukkaan. Kävin vetämässä myös treenit Hakkilassa ja Riemu&Vauhti nukkuivat unta palloon autossa sen aikaa. Riemu pääsi Eevan kanssa vähän treenailemaan kontaktia ja rauhassa olemista loppupuolella. Vauhtikin kävi vähän jaloittelemassa lopuksi vielä hallin puolella.

Tiistaina uni maittoi Vauhdille päivällä, mutta onneksi iltapäiväksi Vauhtiin tuli vauhtia :) Pentukoulussa opiskeltiin kosketusalustaa. Asiaa helpotti se, että oon nenäkosketusta jonkin verran tehnyt Vauhdille. Nyt tarkoituksena oli opettaa vauhdikas ja iloinen tassukosketus (etutassut) hiirimatolle. Palkan annoin matolle, nostin maton ylös joka naksun jälkeen. Aluksi vedin maton vain pois, mutta lopuksi houkuttelin pois matolta namin avulla.
Eka kriteeri nenäkosketus: ensin hiirimatto oli mun kädessä alhaalla (2x n.15 settiä), sitten kosketti jo maata mutta kädessä (2x n. 15 settiä) ja sitten kokonaan maassa (ja minä seisomassa, 4x n. 15 settiä, maton paikka vaihtui koko ajan).
Toka kriteeri: (matto maassa) väh. yksi tassu matolla (3x n.15 settiä)
Kolmas kriteeri: kaksi tassua matolla (4x 10 settiä)
Sitten käsky 'matto' ja naksu samaan aikaan, kriteeri säilyi samana (kaksi tassua matolla, 4x 10 settiä)
Sitten käsky 'matto' kun on menossa matolle, naks kun tassut matolla. (4x10 settiä)
Lopuksi tehtiin vielä muutama x10 settiä niin että kouluttaja heitti maton, mä annoin käskyn 'matto' naks kun tassut oli matolla ja palkka matolle. Kaikki sujui ihan mielettömän hyvin, yhelle sessiolle ihan hirveesti toistoja, yksi käsky taisi ainoastaan mennä huti ja Vauhti jaksoi taas hommata täysillä koko 20min. 15min kohdalla vähän meinasi hajut viedä mukanaan mutta hyvin pääsi jyvälle taas kun kutsuin takaisin hommiin ja vahvistetiheys oli tarpeeksi nopea.

Vauhti 12vko metsäretkellä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti