maanantai 9. elokuuta 2010

Naksnaksnaks

Naksuteltu on, torstaina Vauhti oli mukana isojen koirien agitreeneissä. Tavattiin monta tosi erilaista koiraa, naksuttelu meni hyvin kentän laidalla (naksuttelin katsekontaktista) vaikka toinen koira treenasi vieressä, käytiin kentällä leikkimässä ja otettiin lelulle lähetystä - meni ihan sairaan hyvin!

Sunnuntaina (yritettiin) ottaa seisotuskuvia, täytyy katsoa kamerasta tuliko yhtään julkaisukelpoista..
Naksuttelin myös targettiin koskemisesta pihalla, meni hyvin - vahvistetiheys oli suunnilleen sen 4-5sek. Vaikka Plyush söhläs siinä vieressä välillä. Seuraavaksi kriteeriksi otan että naksutan vain nenäkosketuksesta. Siitä tulee sitten meidän kontaktialastulo, nenällä kosketus maahan alastulokontaktilla, käsky "nenä".

Vauhdilla on kivekset ruvenneet vähän hisseilemään, välillä nousevat ylös ja välillä ovat laskeutuneena - toivottavasti tuosta asettuvat!

Tällä viikolla ohjelmassa toinen kerta pentukurssia, ihmis- ja koiravieraita (pentu), kaupunkivierailu (+juna), kynsien leikkuu, harjausta sekä pöydälläoloharjoituksia. Lisäksi "odota"-käskyn opetteleminen sekä kosketuskeppiin tutustuminen. Perjantaina yritetään päästä agitreeneihin, vaikka Niko onkin työreissussa tämän viikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti