maanantai 15. lokakuuta 2012

Simple as that

Mä oon rakastunut. Nimittäin tähän sitaattiin:
"I love my dog, I love this sport and every run is just another opportunity to do something I love with a dog that I love. Doesn’t get any more complicated than that."
- Susan Garrett -

http://susangarrettdogagility.com/2012/10/random-reflections-from-2012-fci-world-championships/

Kannattaa lukea koko Garrettin postaus, hän kirjoittaa ajatuksistaan ja tavoitteistaan hienosti sekä avoimesti. 

Mä olen pohtijatyyppiä, välillä liikaakin. Analysoin ja analyseeraan. Teen sitä omassa treenaamisessa ja kun katson toisten treenaamista. Yritän analysoida kaiken kerralla, hyvän ja parannettavan. Siksi mun on välillä muistutettava itseäni siitä MIKSI ylipäätään harrastan agilityä. Tai ylipäätään yhtään mitään. SIKSI Garrettin sanoma kolahtaa. Oikeasti asiat on aika yksinkertaisia.
Tämä ei tietystikään tarkoita sitä, että olisi ihan sama mitä tai miten asioita tekee, treenejä ja tehtäviä voi silti tehdä tarkasti, hyvin ja tieteeseen nojaten. Mutta ryppyotsaisuus tai virheiden etsiminen ei saa ottaa valtaa!

Tykkään syksystä. En niinkään sateesta ja harmaudesta (:P) vaan syysmetsästä. Oonkin yrittänyt päästä metsään aina kun mahdollista. Kamerakin on eksynyt välillä mukaan.

12.10. 
RakkauspakkausPlyush kävi virallisissa kyynär- ja lonkkakuvissa. Samalla otettiin epäviralliset selkäkuvat. Kyynäret sekä selkä olivat siistit ja normaalit. Lonkat olivat löysät ja ell:n mukaan D:n arvoiset. Hyvää oli, ettei löysyyttä ollut muualla ja selkäkin oli kunnossa. Lonkkien löysyys oli odotettavissa, paino täytyy nyt saada alas ja jumppailla Plyushin syviä lihaksia. 18.10 ollaan menossa fyssarille.

13.10.
Vauhti ja Tepa juoksivat maastojuoksukisoissa Hyvinkäällä. Tapahtuma oli kyllä hauska, siellä viilettivät terrimykset samassa sarjassa wipukoiden kanssa :D Hienosti meni, vaikka vasta jälkikäteen selvitettiin mitä se maastojuoksu oikeastaan tarkoittaa! Maastojuoksussa koirat saavat 'tyylipisteitä' nopeudesta, älykkyydestä ja kestävyydestä. Virallisessa kisassa on 3 tuomaria, tässä epävirallisessa 1.
Täällä videotodiste :)
Ja alla kuvasaastetta:
Möllit maastossa :)


14.10.
Lägin treenien jälkeen olin aikeissa tehdä kunnollisen metsälenkkeilykierroksen Lempolassa. Saatiinkin tehtyä ihan kiva lenksu, kunnes bongasin pari peuraa hyppelemässä metsähakkuuaukealla... Sain Tepan ja Vauhdin kiinni ennenkuin ne huomasivat, mutta hajut tietysti tulivat meitä kiusaamaan eikä ole kiva lenkkeillä pelko perssissä milloin himputin peurat pomppaavat eteen. Hyvin saalistuskaksikko pysyi kuulolla ja tuli kutsusta, mutta lenkki jäi silti toivottua lyhyemmäksi.

Pyllyt pystyssä peuran perässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti