tiistai 9. lokakuuta 2012

Seppoa ja Oivaa

Ma 1.10 Seppoiltiin

Video tulossa

Vauhti oli jälleen super - mä oon niiiiin tyytyväinen!


Su 7.10 Oiva
Yritin panostaa omaan rentouteen paremmin ja tehdä niinkuin itse muutenkin tekisin.

Kaksi hyppyä ei meinannut mennä suoraan, kun avustaja oli palkkaamassa hyppyjen välissä.. Ai mitenniin tietää mistä palkkaa tulee. Tämähän on Vauhdilla huomattu usein, se yrittää ainakun mahdollista ennakoida mistä palkka tulee ja oikasta sinne. Avustaja siirrettiin tokan hypyn linjalle ja sujui.. Lauantainen MH-kuvaus + 8km kävelylenksa sekä aikaisempi sunnuntainen mummoilu näkyivät kyllä, mutta teki silti. Musta suora + u-putki menivät oikein kivasti, myös paikaltaan lähtö oli ihan ok.


Ma 8.10 Seppoilua ilman Seppoa

Kaikki koirat oli mukana, treeniseurana Eeva&Riemu. Oltiin pikkupuolella vähän aikaa, kun edellisellä ryhmällä meni radanrakentamiseen odotettua kauemmin. Tepa teki puomi&keinu - vuorottelua - eikä puomi huonontunut - jipii! Keinu tarttee tietty varmuutta vielä, mutta pääasia että puomi ei mennyt rikki!

Vauhti teki pussia, putkea, hyppyjä, käännöksiä, Aata (jota pitää kyllä treenata, se ei aluksi sujunut) sekä puomia. Puomi oli vähän hidas, mutta muuten mä olin niiiin tyytyväinen raivoavaan terrieriin!
Isolla puolella Vauhti teki vielä keppejä (3 paria, muutama jalan mitta väliä ja melkein suorana) ja nehän suju - ihan superia!! Sen jälkeen vielä hyppykieputukset sekä puomi (jossa oli hieno vauhti ja hyvät nokkasut vaikka juoksin ohi!!!!!!!!!!!) Näillä treenimäärillä puomin suoritus niiin hyvä.

Metsäilyllä treenien jälkeen säikytettiin yhdet sienestäjät, kun soturijoukko (Plyush&Vauhti) rynnivät edellä kertomaan epäilyttävistä tyypeistä. Onneksi sentään pysähtyivät, kun karjasin ja tulivat karjaisusta vielä takaisinkin. Muuten lenkki oli jälleen ihana syysretki :)
Kuvasta puuttuu Riemu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti