maanantai 21. maaliskuuta 2011

Pentuagi + kotitreenausta

Tänään keskusteltiin tulevaisuudesta hyvä tovi, pohdittiin eri kontakti- ja keppienopetusmetodeja. Laitan siitä omat pohdiskeluni omaan postaukseen. Treenin aluksi en myöskään leikkinyt niin pitkään, jotta keskittyminen kestäisi pidempään.


Eka tehtävä: Irtorengas, läpimeno ja naks + palkka eteen. Pitää muistaa naksauttaa nyt tarpeeksi myöhään, eli kun takapuolikin on tullut läpi renkaasta. Ajoitus on tärkeä, muuten Vauhti jää helposti tarjoamaan muuta renkaan sisälle :D

Toka tehtävä
: Putkeen vauhtia. Ensin lähes suora, sitten pieni L-koukku. Naksautin kun Vauhti oli täydessä vauhdissa putkessa. Toimiiii! Jes! Targetti oli putken jälkeen ja avustaja tipautti namin targetille. Hienoa, saatiin varmasti vähän varmemmaksi tuota putkea.

Kolmas tehtävä: Race-to-reward. Nami oli paljon kiinnostavampi ja toimi paremmin.


Kotiläksyksi kosketusalustan korkeuden varioimista. Ylhäällä - alemmas - ylemmäs - alemmas - ylemmäs.

Fiilis: Olin itse paremmin mukana, tykkään naksutella! Leikkimiseen pitää panostaa, jotta pysyy hyvänä palkkana. Vauhti toimii naksulla älyhyvin.

Tällä viikolla lisäksi lähinnä kosketusalustaa, joka on teipattu seinään. Treenit jatkuvat! Samaten ohittamisia on treenattu, herra hormoni alkaa pikkuhiljaa taas tajuamaan jujun. Samoin viikonloppuna treenasin lumivallihaudassa peruuttamista. Vauhdilla oli liikaa vauhtia ja vähän malttia - nami oli saatava keinolla millä hyvänsä. Pikkuhiljaa Vauhti malttoi pysyä paikallaan ja ottaa jopa muutaman askeleen taaksekin. Veikka Plyush oli kuin vanha tekijä tässä hommassa - sen kanssa otin jo käskyäkin mukaan ja Plyush peruutti vähän jo ilman mun liikettä!
Yritän ehtiä vielä tällä viikolla tekemään myös takaosaharjoituksia (perusasento laatikkomenetelmällä: http://www.canis.fi/artikkeleita/perusasento-laatikkomenelmalla/).
Tällä viikolla myös uimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti