maanantai 26. joulukuuta 2011

Vuosi lähenee loppuaan!

Ilmeisestikin on kiirusta pukannut, kun ei oo ehtinyt blogia päivittelemään! Treenit on menneet tosi hyvin, hyvin, huonosti ja tosi huonosti - useimmiten johtuen luonnollisesti allekirjoittaneesta. Onneksi ja 'onneksi' oon tällasta analyseeraaja tyyppiä, niin tulee ainakin pohdittua ja hakattua päätä välillä seinään ku ei vaan tajuu.. Toki tuollainen 1,5v terrieriuros ei ehkä oo se kaikkein tasasesti käyvin treenikumppani, joten ollaan molemmat haettu vauhtia niin aallonpohjilta kuin -huipuiltakin.

Cairniseurassa oltiin kettuilemassakin 4.12 ja se meni kivasti - keväällä sitten jatketaan ja ehkä kokeeseenkin...

Yritän muistella tässä taaksepäin kelaten mitä ollaan tehty viime postauksen jälkeen. Yleisesti ollaan käyty siis Sepolla maanantaisin ja Oivan treeneissä perjantaisin. Tosin Oivan treenit me on jouduttu missaamaan muutaman kerran. Kotona oon ottanut uudelleen ohjelmaan, että kaikki ruoka tulee treenistä. Kiva läträtä tuota tuota raaka mössöä :D Lisäksi ilmoittauduin Susan Garrettin 'Brilliant Recall' online-kurssille. Siitä en uskalla kauheasti blogata - aikamoiset säännöt siitä, mutta kurssi on hieno ja pohjautuu täysin peleille ja leikeille joita koiran kanssa tehdään ja rakennetaan hyvää suhdetta ja 'täydellistä' luoksetuloa :) Jotkut pelit ja leikit ovat olleet tuttuja, mutta tottakai uusiakin tulee koko ajan. Juuri pyörähti käyntiin viikko 4 (ja 16. leikki!), kolme viikkoa vielä jäljellä :).

26.12 Sepon treeneissä
Aluksi ei valoja hallissa, kun sähköt olivat poikki. Seppo sävelsi sitten jotain mitä saatiin hyvin tehtyä pimenevässä hallissa. Tehtiinpä siis kiihdyttämistä&jarruttamista = ohjaajan pysähtyminen tarkoittaa käänny luokse.
Jos lelu oli etupalkkana valmiina, hyvä kiihdytys eteen - jos ei se oli kiinni mussa (meni vähän ohi, muttei kovaa). Eli ilman etupalkkaa treeniä on tehtävä..... Samoin mun jarruttamisvihje ei merkannut Vauhdille mitään. Pieni brainstormaus pitäis tehdä nyt tästä - täytyy kotona saada treenattua tätä jossain muualla kuin kotipihassa! Oivan ohjeet pitää kaivaa esiin ja tehdä niiden kanssa tätä oikein ajatuksella. Tästä sekamelskasepustuksesta ei kukaan saa mitään selvää, mutta jokatapauksessa Vauhti leikki hyvin - muutaman kerran irtosi leikistä, mutta tuli kutsusta jatkamaan! :) Lopuksi tehtiin myös isompaa Pingviiniä (tai mersun merkkiä) + kiihdytystä kuin viimeksi ja Vauhti teki tosi hienosti joulukinkun voimalla. Etenkin olin tyytyväinen omaan kärsivällisyyteen ja siihen, että Vauhti teki mun kanssa hommia eikä leikkinyt pelkkää opportunistia :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti