maanantai 11. huhtikuuta 2011

Treeni-intoa 11.4

Ehdittiin kerrankin käymään kunnolla lenkillä ennen treenejä ja se kyllä sopi sekä Vauhdille että Riemulle. Nyt onneksi lakkaa tuo työ häiritsemästä harrastuksia ;) Pystyttiin siis ottamaan kakrut suoraan autosta treeneihin.

Vauhti pääsi karkaamaan ihanan puudelineitosen luokse pari kertaa, mutta pystyi silti jatkamaan hetken päätä selviteltyään - onneksi! Samoin Vauhti leikki tänään hyvin haisunäätälelulla, ja jaksoi treenata (enempi tai vähempi) lähes koko tunnin!

Eka tehtävä: Maarimat tutulla varmalla kaavalla.

Toinen tehtävä: Putki, ensin suorana (vahvistin estekäskyä + targettia) ja sitten u:na. U-putkikin sujui hienosti targetilla, olin todella yllättynyt! Ehdin tehdä vain vasempaan päähän. Treenien loppupuolella tein vielä narukarvalelulla uudestaan ja sekin sujui. Vallan hienoa! Ensi kerralla oikeaan päähän sitten myös.

Kolmas tehtävä: Race-toward, lähes nappisuoritus tällä kertaa haisunäätälelulla. Vauhti leikki hienosti, varsinkin Seppo sai Vauhdin tosi kierroksille joka kerta! Ihanaa! Ensi kerralla hieman hallitummat lähdöt, nyt yritettiin vain pitää motivaatiota yllä. Vauhti tykkää kun saa pitää ikäänkuin rauhassa lelua suussaan (taistellen kuitenkin) ja myös siitä kun saalistaa lelua tassuilla paiskoen. Oma tyylini leikkiä voi joskus olla vähän liiankin liikkuva, pitää muistaa katsoa koiraa ja 'rauhoittaa' lelun liikkeitä myös.

Neljäs tehtävä: Rengas-checkaus oli vähän liikaa, vaikka Vauhti kyllä teki. Kiinnostava uusi ihminen tuli halliin ja tätä oli Vauhdin sitten käytävä muutaman kerran moikkaamassa. Kannustettuna tuli kuitenkin takaisin hommiin ja teki mitä pyydettiin.

Kotitehtaalta tilattu tasapainolauta + kontaktilaatikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti