keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Lisää vauhtia elämään!

Hieman on taas bloggaustaukoa tullut, mutta tapahtumia on kyllä riittänyt! Suurin syyllinen bloggaustaukoon on juhannusviikolla (21.6.2011) syntynyt uusi ihmisperheen jäsen (aka Venla). Uuden kokoonpanon ajanhallinta hakee vielä vähän muotoaan, mutta jonkin verran on ehditty koiriakin treenaamaan.

Treenit ovat kerrankin pysyneet tosi tehokkaina ja lyhyinä. Tosin ongelma on suunnitelman puute. Pitäisi tehdä viikkosuunnitelma, josta voisi helposti katsoa mitä voisi tehdä kun yllättäen onkin pieni hetki aikaa treenata joku koirista.

Lenkeillä ollaan kiipeilty ja istuskeltu ja kieputtu kivillä ja puunrungoilla, istuminen on mun mielestä Vauhdilla parantunut paljon. Istumista olen treenannut ihan naksulla kotona, jalkapallopalkalla takapihalla, istuttamalla kivien ja kantojen päälle. Peruuttaminen sujuu myös hyvin tasamaalla ja epätasaisella (esim. kalliolla), mutta puunrungolla peruuttaminen on vielä liian vaikeaa. Ihan muutamalla toistolla Vauhti hakee takajaloilla tasapainotyynyn päälle, mutta siellä pysyminen on hakusessa.
Rimat maassa - treeniä on tehty pari kertaa myös kotona.
Yhden kerran lenkillä treenasin ylikulkusillan rappusilla, jossa oli myös luiska. Tarkoitus oli tehdä rappusilla nenäkosketusta maahan, mutta niin se pieni cairnin poikanen hyppäsi luiskalle ja juoksi loppuun tökkimään maata :D Tehtiinpä sitten sitä jokunen toisto.

Keinua ei ole vielä saatu viritettyä hollille, se täytyy nyt ottaa työn alle. Samoin neliötreeni on jäänyt ihan muutamaan kertaan. Putki on myös vielä hakematta kotipihaan.

Plyush oli mukana cairnjoukkueessa Agirodussa. Harmiksemme ohjaajaa ei saanut vaihtaa (Niko oli ilmoitettu ohjaajaksi kun meikäläisen juoksukunnosta ei ilmoittautumisen aikaan tietoa), mutta hyvin pojat menivät. Erityisen tyytyväinen olin Plyushin vauhtiin, se oli tosi varma ottaen huomioon lämmön, kisatunnelman ja sen ettei ole pitkään aikaan tehnyt Nikon kanssa. Työ siis tuottaa hedelmää, pakko päästä itsekin kokeilemaan johkin epiksiin! Ensi vuonna sitten lisenssin kanssa virallisiin :)
Tässä vielä videoituna joukkueen ratasuoritus: http://youtu.be/YObW-RPMlfE

Eilen aloitin 2x2-treenit kaikilla koirilla, saa nähdä miten vanhemmat koirat siihen reagoi mutta kaikki hakivat suoraan keppiporttiin tosi kivasti ja hyvällä draivilla. Plyushinkin kanssa tein koko treenin lelulla, eikä kyllästynyt yhtään :). Kiva päästä treenaamaan vauhdikkaita juttuja vähän pienemmällä mahalla ;) Kirjoitan treenistä oman postauksen.


8.8 aloitamme taas Sepon opissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti