torstai 5. toukokuuta 2011

Kotipihatreenausta

Inspiroiduttiin eilen Eevan kanssa treenaamaan koroketta + neliötä meidän pihassa. Häiriötä oli todella paljon: Alisa leikki ja häselsi vieressä, naapurin pojat skeittasivat viereisessä pihassa ja ei-treenaavat koirat odottivat vuoroaan aidan takana.

Mä tein Plyushin ja Vauhdin kanssa, Eeva Riemun.

Korokkeella 'perusasentoa'
Plyush aloitti ja sytytti vähän kierroksia nuorisossa ;) Plyush teki tosi hienosti korokkeella, houkuttelua ei tarvinnut juurikaan ja takapääkin alkoi liikkumaan. Huomasin lähteneeni hieman soitellen sotaan ja kriteeri ei ollut valmiina.. Tarkkana tässä!

Vauhti teki tosi hyvin vaikka viime ajasta on aikaa, takapää alkoi heti liikkumaan kohti minua ja tuli itseasiassa joka kerta ihan loppuun saakka. Ensi kerralla pitää muistaa ottaa enemmän sitä, että Vauhti koskee kyljellä mun vasempaan jalkaan (targetointia).

Neliö
Vauhti teki siis toista kertaa neliötä ja aloitin 1.kriteeristä. Tein 3 lyhyttä satsia. Pääsääntöisesti Vauhti kulki suorana, pitää muistaa naksauttaa Vauhti on vauhdilla menossa, pää suorassa neliöön. Jos naksu oli myöhässä (Vauhti ehti neliöön, se välillä kuikuili mua). Sillä saatiin suoritukseen vauhtia. Täytyy muistaa itse pitää kädet alhaalla ja liikkua vasta naksun jälkeen. Hyvä huomio myös se että 1.kriteerissäkin on osa-alueet jos se ei tule koiralta / ohjaajalta luonnostaan.

Plyush teki myös neliötä kerran ja sille naksauttelin samasta eli kun se liikkui reippaasti neliötä kohdin pää suorassa - se osasi! :) Plyush teki itseasiassa parhaiten, ehkä sain myös oman naksuttelun kuntoon. Tosin Plyushiä piti liikuttaa vähän omalla liikkeellä, mutta sitä ei paljoa tarvinnut! Harjoitus tekee mestarin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti