maanantai 10. lokakuuta 2011

Sepon treeneissä ilman Seppoa

Treenattiin tänään Eevan kanssa 'extra'vuorolla Sporttiksella.

Tehtiin Vauhdin kanssa keinua ja ulkokulmaa, meni kyllä tosi hienosti! Kivaa kun välillä loksahtelee palikat kohalleenkin :)

- Keinun ylösmeno maksi-pöydän päällä. Eka jakso meni vähän hapuillessa, mutta Vauhti jaksoi kuitenkin yrittää koko ajan. Toinen jakso meni jo paremmin, tässä siitä videot - ohjaaja vas. puolella ja oik. puolella keinua. Tätä pitää päästä harjoittelemaan, sillä tuntui olevan vieläkin aika jännää.

- Ulkokulma sujui valssillakin (ja ilman jos ohjaaja unohti kääntyä..) jo kivasti, videot tästäkin: käännös oikealle ja käännös vasemmalle. Ens kerralla sitten isommalla välillä!

Lisäystä:
Tuli nimittäin ilmi, että joku lukee näitä mun postauksia! :D Eli tuota ulkokulmaa varten on opeteltu ensin sitä palkallejuoksua ihan suoraan, eli pitää osata mennä ensin eteenpäin täysiä, että voi sitten tehdä myös käännöksen täysiä. Palkallejuoksua suoraan on hyvä pitää yllä koko ajan, hyppyjen kanssa sekä tasamaalla + niin että lelu (+avustaja?) on valmiina että niin että lelu ilmestyy sinne eteen. Lisäksi tosta videosta huomaa myös sen, että mun palkkaus on aivan myöhässä, pitäisi palkata heti kun koira laskeutuu ja laskeutumispaikan suuntaisesti. Tämä nootti siis myös itselleni seuraaviin treeneihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti