perjantai 7. lokakuuta 2011

Extratreeni 7.10

Kävin innokkaana treenamassa Sporttiksella myös perjantaina - ja kyllä kannatti! Venla oli mukana, mutta nukkuikin koko treeniajan autossa, joten ei ollut Vauhdillekaan häiriöksi. Treenasin kaikki kolme hurttaa ja kyllä oli hiki! Tein kaikkien kanssa ihan pieniä pätkiä, ensin vauhdikkaita - sitten naminysväystä - sitten taas vauhdikasta.

Vauhti teki aina viimeisenä, ja se kyllä motivoi sitä.
- Avokulma sujui kuin häkä, lelupalkka oli ihan paras. Ekasta tuli hassi, yritti oikoa > ei palkkaa, mutta seuraava sujuikin jo tosi hienosti. Tein muutaman lisäksi valssilla. Lentävällä lähdöllä sujui parhaiten, vapautussanalla Vauhti jää tuijottelemaan mua ja liikkuu tahmeasti eteenpäin jos en liiku / liikun liian vähän. Juoksuvauhdin hidastaminen ei tällä kertaa haitannut niin pahasti. Sitten tein muutaman kerran suora putki + vino hyppy - pätkää. Tämäkin meni oikein jouhevasti.
- Hyppysanan - treenaamista: avokulmassa totesin hyödylliseksi että olisi hyppykäsky, vaikka muuten yritän niitä välttää. Tämä sujui jo heti ihan mukavasti, vähän epävarmuus iski välillä sekä koiraan että minuun mutta hyvin sujui kummaltakin puolelta.
- Palkallejuoksu + 2 hyppyä: Ensin lelu näkyvillä, sitten se ilmestyi vasta 'tyhjästä'. Tämä muistui Vauhdille heti mieleen ja lelun puuttuminen vikan hypyn takaa ei haitannut yhtään. Muistin tehdä kummaltakin puolelta + lentävänä lähtönä & vapautussanan kanssa. Vapautussanan kanssa sujui jo paremmin, mutta tarttee treeniä. Eli istumisesta jää helposti tuijottelemaan mua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti