keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Laiskuutta ilmassa!

Toukokuu meni siivillä, ja tuntuu ettei mitään ole oikein treenattukaan! Kesälomaa odotellessa ;)

Jonkin verran on tehty neliötä ja peruuttamista kotitreeneissä. Riemu on juoksussa, ja enemmän ja vähemmän sen huomaa Vauhdin treenissä. Tosi hyvin nuori mies on silti pystynyt tekemään, mutta lelua en ole käyttänyt niin paljoa palkkana - nami on varmempi. Leikitty on joka kerta kyllä mutta mielummin teen hyvän treenin namilla kuin kattelen haihattelevaa koiraa. Varsinkin kun tän mahan kanssa oma jaksaminen ei ole ihan 100 prosenttista.

9.5.2011 Sepon treenit
Tämä kerta meni keskusteluksi. Ensin kerrattiin vähän neliötä ja sitten valssin perusteita. Valssi sinänsä on tuttu mulle, mutta nyt opetellaan tekemään oikein ja nopeasti - vaikeaahan se on kun on niin kaavoihinsa kangistunut.

16.5.2011 Sepon treenit
Valssin perusteita koiran kanssa. Vaikeinta oli juosta oikeasti suoraan, kovaa, kääntyä yhdessä kohdassa ja jatkaa vielä matkaansa :D Vauhti teki tosi hienosti ja haki siivekkeiden välistä tosi hyvin.

22.5.2011 Cairnilenkki koirametsässä. Eeva oli mun ja kolmikon mukana. Tai Vauhti lenkkeili kyllä ihan eri porukoissa, eli oltiin lähinnä sen kyyti... Onneksi metsässä oli tilaa viilettää ilman kontrolliakin...

23.5.2011 Sepon treenit
- U-treeni: U-putki, josta kolme hyppyä suorassa jatkona. Vauhdilla oli vauhtia! Eeva palkkasi namilautaselle yksi nami kerrallaan kehuen; ensin kahden hypyn takaa, sitten kolmen, sitten u-putki yksittäisenä, ja vielä koko rimpsu u-putki + kolme hyppyä. Ja u-putki sujui joka kerta - ihanaa! Vauhti haki putkeen + siivekkeiden väliin lähes täydellisesti.

- Puomi: Viimeksi Vauhti hieman empi puomilla, ts. ei ollut ihan niin itsevarma. Nyt tehtiin niin, että Seppo namitti ja pyöritti intensiivisesti Vauhtia puomilla edes takaisin niin että aloitti ensin ylösnousulla ja juoksuttamalla äkkiä vaan yli alasmenolle ja siellä sama. Näin Vauhti ei huomannutkaan kun humpsahti aina kulkusillan yli. Tämä selvästi auttoi ja Vauhti touhotti puomia ihan innoissaan edestakaisin. Lopuksi juteltiin Sepon kanssa vielä peruuttamisen opettamisesta ja Vauhti tarjosi innoissaan alasmenokontaktille pysähtymistä, vaikkei sitä vielä otettukaan tässä treenisssä! Taito mies! :)

28.5.2011 Hyppykurssi / Vappu Alatalo
Päästiin Vauhdin kanssa Oiva-agilityn järjestämään hyppyseminaariin. Vappu piti ensin mielenkiintoisen luennon hyppäämisen ja treenauksen perusteista. Treeniosuudessa tehtiin kaksi harjoitusta. (Videot tulossa)
Vauhti sai paljon kehuja ja myös kotiläksyä. Takaosa tarvitsee treeniä, joten jatkamme peruutusharjoituksia ja tasapainoilua. Seuraava kerta on 11.6.

29.5.2011 Vauhti 1v.!

30.5.2011 Sepon treenit
- Pussi: Ensin pelkkää pussia namialustalla ja pussin suu lähes auki. Sitten pussin suu niin että piti jo vähän sukeltaakin. Lopuksi hyppy + pussi + hyppy, joka sujui myös hyvin. Vauhti oli innokas ja nopea.

- Ulkokulma: Aloitettiin kaksi hyppyä ihan vierekkäin (ja toista käännetään sitten jotta saadaan ulkokulma). Vauhti teki lelulla ensin tosi hienosti, mutta haistoi sitten Eevan tekemät supernamit jotka olin unohtanut auki, eikä pystynyt enää keskittymään leluun... No namillakin saatiin tehtyä, mutta ei niin täysiä. Ensi kerralla sitten namipurkit kiinni.

Viehejuoksutreenit
Oltiin koko poppoon kanssa juoksemassa vinttikoiraradalla ja koko kolmikko juoksi tosi hyvin! Vauhdilta kuultiin hieno ajokiljuntakin :D Tuli ihan Iitu mieleen <3
Kuvasaastetta täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti