maanantai 24. syyskuuta 2012

No joha pomppas!

Vauhtiin on löytynyt ihan uusi vaihde. Mä en kyllä voi käsittää miten hyvin se on kulkenut mitä ikinä oon tehnytkin.
Jopa siis kotioloissa se on ryhdistäytynyt, tulee kun kutsutaan eikä oo tehnyt mitään tyhmää. Se on kävellyt remmilenkeilläkin ihan niinku oikeesti kauniisti. Ma ei ymmarra. Nautin joka hetkestä :D

Lauantaina 22.9. Tepa ja Plyush starttasivat Lägin kisoissa ja Vauhti oli haistelemassa kisatunnelmia.
Mua jännitti ihan hirveästi :D Hyvä, että Vauhti oli tottumassa siihenkin.
Päivitin Tepan blogiakin ikuisuuden tauon jälkeen: http://tepatreenaa.blogspot.fi/2012/09/tepa-kisoissa.html
Plyushin tulos HYL, kun ohjaaja juoksi lelu kädessä pari ekaa estettä... No ei sillä, kyllä kepit olis viimeistään meidän kohtalon sinetöineet ;) Plyushin vauhti oli kivaa puoleen väliin, sitten keppien takkuaminen sotki ja siitä jatkaminen oli purkka-meininkiä. Mutta tulipahan testattua leikkimiset ja tekeminen ihan vieraassa paikassa, ehkä se Plyushinkin aika vielä joskus tulee... :)
Vauhti taasen oli ihan ykkönen, se oli ihan ku kotonaan. Ei hötkyilly, vähän taisi aluksi pörrötä mutta rauhoittui. Ihan hereillä ja oikein aktiivinen se oli, mutta tosi hyvällä tavalla. Leikkiminen kentän laidalla onnistui tosi hienosti. Uskalsin jopa kokeilla lämppärihyppyä pikkuharjoituksen kera ja sekin onnistui - uskomatonta!!!

Maanantaina 24.9. Sepon treeneissä oli mukana uusi treenikaveri, uroskäppänä. Oltiin Eevan kanssa niin tolloja, ettei edes nimeä kysytty. Ehkä ens kerralla tajuttais sen verran enempi. Käytiin vähän tarkemmin läpi treenirutiineja ja tekihän se hyvää itsellekin. Tein ensin Tepan kanssa ja se juoksi "suoralla" niin kovaa, ettei ollut mitään mahkuja pysyä perässä - aika makeeta! Puomin pään ohitus oli vaikea, sellasia pitäs treenata.
Vauhti oli (voisko sanoo -taas-) ihan super, oma juoksulinja oli hakusessa, kun suora ei ollutkaan suora :) Mutta tehtiin molemmat hienosti töitä!
Video jäi teknisistä syistä ottamatta. 


Löydettiin vielä kiva uusi polku Eevan ja lauman kanssa treenien jälkeen, joten treenit olivat alusta loppuun melko täydelliset :).

Perjantaina saadaan toivottavasti Mieheke kotiin, alkaa tää kotivastuu jo painamaan.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti