maanantai 1. elokuuta 2011

Elokuu


8.8. Sepon treenit kesätauon jälkeen
Oli Vauhdissa virtaa ja meininkiä, itselläkin oli kiva treenata ilman isoa masua :)
Tehtiin keinua; Vauhti pamauttaa keinun alasmenokontaktia - pamaus = naksu + palkka. Omaan palkkaukseen pitää saada rytmiä ja nopeutta. Sitten hypäytettiin Vauhti sivusta ja sama juttu, kaikki jalat keinulla (=pamaus) = naksu + palkka. Vauhti teki kivasti, omassa tekemisessä vielä haparointia.Puhuttiin mitä ollaan kesätauon aikana tehty, ja toisella puolella tehtiin jotain mitä en muista..


10.8. Hyppykurssi treeniä Sporttiksella, meni oikeastaan ällistyttävän hyvin. Tehtiin perussarjaa ja kasvaa sarjaa.


13.8. Vapun hyppykurssi vika kerta
Kurssi meni hienosti ja saatiin kehuja edistymisestä. Selkään saa tulla vielä jämäkkyyttä lisää, joten selän syviä lihaksia pitää treenata.

Omat muistiinpanot:


Perusharkka: 6 hyppyä, 20cm, 4 askelta, 4 kertaa

Kotitreeni syvät selkälihakset (diagonaali jalat + töniminen)

Taivutus:

Riman toinen pää maassa, toinen 20cm
Etäisyys keskeltä keskelle 3-4
Koira keskelle suoraan
Lelu täydelliselle linjalle, liike jatkuu linjalla
Vaikea puoli pari kertaa enempi, lopetus aina helppoon.
Vauhdille oikealle kääntyminen vaikeampaa.

Samalla treenillä voi myös suoristaa olemalla itse toisella reunalla.

Korkeusarviointi
15cm korkeus, etäisyys 4, 3 hyppyä vika etäisyys 6+, kork. 15-35



TÄSSÄ VIDEO KOKO KURSSISTA

15.8. Sepon treenit
Venla mukana, rautalangasta vääntämistä...
Ensin tein toisella puolella keinua ja rengasta ja ne meni täydellisesti - Vauhti oli kivan innokas ja teki hyvin sekä lelulla rengasta että namilla keinuharjoituksia.Sitten Sepon kanssa tehty ympyräharjoitus (hyppy + u-putki + hyppy + hyppy) jäi lähes unelmaksi kun Vauhdilla katosi punainen lanka ihan täysin. Se ei keskittynyt yhtään ja haahuili vaan katsellen toiselle puolelle Riemua tai muuten vain. Sain sen kanssa kyllä muutamat kerrat tehtyä ihan hyvinkin mutta meinasi huumori loppua!
Venla oli ekaa kertaa hallilla mukana treenaamassa, oisko vaikuttanut sitten Vauhtiin niin paljon?



22.8. Sepon treenit
Otin Plyushin mukaan kirittäjäksi, jos joutuisi vääntämään taas rautalangasta. Plyush leikki hienosti ja oli ihan into piukeena - sehän toki kismitti Vauhtia!

Oma toimi treeninä oli u-ratatreeni, pöytä + u-putki + hyppy + hyppy
Vauhti pysyi pöydällä hyvin, lähes liian hyvin kun ei tullut pöydältä alas vapautuessaankaan... Treenasin sitten ensin sitä, sitten lähetin putken mutta putken jälkeinen hyppy ei ottanut sujuakseen. Laitoin sitten lelun valmiiksi odottamaan niin alkoi sujua. Tämä tarttee treeniä!Sepon kanssa keinua ja se sujui jo tosi mallikkaasti!




23.8. Kettutreeni
Päästiin treenimään parsonseurassa, olipa mukana lisäksi kolme borderia ja mäykky. Kiitos kaunis Tarjalle mahdollisuudesta!

Vauhti oli täpinä päällä jo ovesta sisään mennessä, haukkui hyvin häkkikettua, joten vähän myöhemmin Vauhti pääsi kokeilemaan luolastossa liikkumista. Vauhti heti haistoi missä kettu oli ja haukkui ulkopuolelta reippaasti. Sitten nostin Vauhdin putkeen. Ensin oli vähän liian jännää, eikä noteerannut kettua, kun kettu oli etupesässä ja putki auki siitä edestä. Sitten Vauhti peruuttikin putkeen ja laitettiin luukku kiinni. Vähän se kävi hakemassa vauhtia kauempaa, mutta pystyi liikkumaan luolastossa hyvin ja tuli sitten aika pian takaisin ensin murisemaan ja sitten yltyi haukkumaan ketulle etupesällä. Kun kettu päästettiin sitten kulmapesään, Vauhti lähti perään ja tuli etupesästäkin läpi lähes sukkana ja innostui haukkumaan kettua ihan pesän lähellä. Avattiin luukku ja taas haukkuminen ulkopuolella olis ollut paljon kivempaa, mutta täpinä päällä lähdettiin taas ovesta uloskin :)
En tainnut paljoa tsempata, vaan Vauhti työskenteli itse koko ajan!

Ens kerralla kokeillaan sitten luolaston päästä sisään.


27.8. Terri-Eri
Kävin katselemassa kun Lego-iskä kävi pokkaamassa VSP-tittelin :)


29.8. Sepon treenit
Olin yksin Vauhdin ja Riemun kanssa, Tarjakin oli kipiänä. Jutteluksihan se meni, mutta saatiin tehtyä myös keinua, joka sujui jo tosi hienosti kummaltakin koiralta - kouluttajalla oli taas suurimmat ongelmat. Ensi kerralla sitten maksipöydän päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti