torstai 30. syyskuuta 2010

Bloggaustaukoa, muttei treenitaukoa!

Huhhei, viime viikkoina aika on vierähtänyt niin nopeasti ettei bloggaamaan ole ehtinyt. Yritänpä siis kiriä tällä postauksella blogia ajantasalle.


Vauhti 13vko
Tämä viikko vietettiin kesälomaa. Vauhti oli mökillä riekkumassa alkuviikon ja sitten se matkasi Eevan ja Riemun mukana takaisin pk-seudulle. Vauhti oli ollut hienosti hoidossa ja aiheuttanut sopivasti harmaita hiuksia sekä Eevalle&Jukalle että Riemulle. Me muut jatkettiin mökiltä Kuopioon ja Plyushin luonnetestiin. Plyush testattiin mammanmussukaksi :) Pentukoulu jäi tällä viikolla väliin, mutta Vauhti pääsi Eevan mukana aloittamaan ohituskoulun. Ohituskoulussa aloitettiin ehdollistaminen, eli koira tulee näkyviin --> ruokaa, koira menee pois --> baari menee kiinni.
Mökkikuvia TÄÄLLÄ.

Vauhti 14vko
Tällä viikolla mulla aikoi osa luennoista eikä tehty mitään erikoista, yksinolot ovat menneet tosi hienosti eikä keittiöön ole tullut vahinkojakaan. Sisäsiisteys muuten on edennyt ihan hienosti, iso talo vaikeuttaa sitä kyllä siinä suhteessä, että Vauhdin on helppo pujahtaa jonnekin aina pissille tai isommalle hädälle.
Pentukoulussa harjoiteltiin kosketusalustaa. Käytiin myös Eevan ja Putin sekä koiralauman kanssa pitkällä metsälenkillä - ihmiset ja koirat nauttivat todella! Ohituskoulussa jatkettiin ehdollistamista ja lopuksi odotettiin jo katsekontaktia ennen naksua.
Lenkeillä oon vahvistanut katsekontaktia ja hyvää hihnakävelyä samoin ruokakipolla odottaminen onnistuu jo hienosti.

Vauhti 15vko
Pentukoulussa opeteltiin kosketuskeppiä ja seuraamista. 17min on maaginen keskittymisen raja.
Ohituskoulussa tehtiin jo suorakulmiota, eli käveltiin Riemu + Vauhti + häiriökoira suorakaidetta ja ylläpidettiin katsekontaktia vaikka toinen koira tuli lähelle. Romi tuli loppuviikosta hoitoon ja Vauhti pisti Romia järjestykseen vähän liikaakin... Onneksi Romilla ei ole suurempi pyrkimyksiä päästä pomoksi, joten harmonia säilyi hyvin.

Vauhti 16vko
Tällä viikolla käytiin eläinlääkärissä hakemassa toisen satsin rokotteita, elopainoa 5,8kg. Hampaita ei vielä vaihtunut, mutta pian varmaan vaihtuvat. Pentukoulussa näyttelyremmissä hyvin kävelyä, kotona aloitin jo sitä että Vauhti työntää mielellään pään hihnasta läpi. Perjantaina ohituskoulussa Vauhti oli Eevan mukana, kun itse olin kuuntelemassa Agility - right from the start -luentoa. Lauantaina Vauhti oli mukana tekemässä harjoituksia ko. seminaarissa ja oli vähän väsynyt, eli vähän liikaa äksöniä pienelle pennulle kun pe illalla olivat treeneissä, Romi oli hoidossa ja Liisa&Sumu tulivat yöksi. Vauhti ei arastellut sulavaliikkeistä BC:tä yhtään, ihanaa! :) Sunnuntaina mulla olikin sitten Tepa tekemässä harjoituksia.
Videota cairnlaumasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti